အကောင့်နှင့် အချက်အလက်များ ဖျက်ရန်

ဒီနေ့ ဘာချက်မလဲ? · Account and data deletion

Cook အကောင့်ဖျက်ခြင်းသည် Cook ဝန်ဆောင်မှုရှိ သင့်အချက်အလက်များကို ဖယ်ရှားရန်အတွက် ဖြစ်ပါသည်။ ၎င်းသည် သင့် ConnexBiz identity သို့မဟုတ် အခြား ConnexBiz ထုတ်ကုန်များရှိ အကောင့်ဝင်ခွင့်ကို မဖျက်ပါ။

အက်ပ်အတွင်းမှ ဖျက်ရန်

  1. Cook အက်ပ်ကို ဖွင့်ပြီး သင့် Cook အကောင့်သို့ ဝင်ပါ။
  2. Settings ကို ဖွင့်ပါ။
  3. Delete account ကို ရွေးပြီး သတိပေးချက်ကို ဖတ်ပါ။
  4. အပြီးတိုင်ဖျက်ရန် အတည်ပြုပါ။

တောင်းဆိုချက်ကို အတည်ပြုပြီးနောက် Cook ၏ ပရိုဖိုင်၊ ဟင်းနှင့် စျေးစာရင်းဒေတာ၊ Chef AI မှတ်တမ်း၊ ပို့စ်၊ ဓာတ်ပုံ၊ မှတ်ချက်၊ တုံ့ပြန်မှု၊ အဖွဲ့စကားပြောခန်းဒေတာနှင့် အသိပေးချက် token များကို ဖျက်ပစ်ရန် ဆောင်ရွက်ပါသည်။ သင့်ပုံတစ်ပုံကို အခြား Cook အသုံးပြုသူကလည်း ရည်ညွှန်းထားပါက ထိုအသုံးပြုမှုမပျက်စေရန် သီးခြားစစ်ဆေးနိုင်ပါသည်။ မီဒီယာဖိုင်ဖယ်ရှားမှုအချို့ကို နောက်ခံလုပ်ငန်းအဖြစ် စီစဉ်နိုင်ပါသည်။

ကျန်ရှိနိုင်သည့် အချက်အလက်များ

ဥပဒေ၊ ငွေပေးချေမှု၊ လုံခြုံရေး၊ လိမ်လည်မှုကာကွယ်ရေး သို့မဟုတ် အငြင်းပွားမှုဆိုင်ရာ လိုအပ်ချက်များအတွက် လိုအပ်သည့် မှတ်တမ်းအချို့ကို ဆက်လက်ထိန်းသိမ်းနိုင်ပါသည်။ အမျိုးအစားအလိုက် ထိန်းသိမ်းချိန် ကွာခြားသဖြင့် တိကျသည့် ဖျက်ပစ်မည့်ရက်ကို အာမမခံနိုင်ပါ။ Apple subscription ရှိပါက Apple မှတစ်ဆင့် သီးခြားပယ်ဖျက်ပါ။ အကောင့်ဖျက်ခြင်းသည် subscription ကို အလိုအလျောက် မပယ်ဖျက်ပါ။

အကောင့်ဖျက်ခြင်းသည် အပြီးတိုင်ဖြစ်ပြီး နောက်မှ ပြန်လည်ရယူ၍ မရပါ။ တောင်းဆိုချက်ပို့ပြီး အက်ပ်က အတည်ပြုချက် မပြပါက ထပ်မံဖျက်ခြင်းမပြုမီ စက်၏ အင်တာနက်ချိတ်ဆက်မှုနှင့် အက်ပ်အတွင်း ဖော်ပြသည့် အခြေအနေကို စစ်ဆေးပါ။

ကိုယ်ရေးအချက်အလက် မူဝါဒကို ဖတ်ရန် · အက်ပ်ပင်မစာမျက်နှာသို့ ပြန်သွားရန်